На Одещині затримали банду, яка підпільно виробляла "брендові" парфуми

Під час обшуків поліцейські вилучили понад 50 тисяч флаконів парфумів з логотипами світових брендів

На Одещині на підпільному виробництві "брендових" парфумів затримали 11 учасників банди. "Бізнесмени" налагодили незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Для підпільного виробництва організатор орендував та обладнав кілька приміщень в Одесі. Кожен учасник групи виконував певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту. Парфумерію ділки продавали на території Одещини та в інших регіонах України через спеціально створений телеграм-канал і одну із кур’єрських служб доставки. Також оптова та роздрібна реалізація парфумів здійснювалась з торгових точок на промринку "7-й кілометр".

Під час обшуків вилучили понад 50 тисяч флаконів загальним об’ємом 2 тисячі літрів, а також ящики готової контрафактної парфумерії, обладнання для її виготовлення, пакувальні матеріали, марковані логотипами світових брендів, на загальну суму понад 69 млн гривень. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що На Одещині виготовляли фальсифікат популярних цигарок. Правоохоронці затримали "бізнесменів" й вилучили незаконне обладнання. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися