На Одещині підробляли бренди популярних цигарок

Підробки сигарет продавали під прикриттям у Львівській області

На Одещині виготовляли фальсифікат популярних цигарок. Правоохоронці затримали "бізнесменів" й вилучили незаконне обладнання. 

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура. 

Група виготовляла тютюнові вироби та зберігала з метою збуту. Для цього вони незаконно  використовували відомі знаки для товарів і послуг.

За даними слідства, підозрювані організували підпільну фабрику в одному із районів Одеської області. Цех облаштували у підвальному приміщенні, над яким для прикриття побудували будинок. З метою маскування великої кількості спожитої електроенергії вони встановили дизельну електропідстанцію. 

Підробки робили під виглядом популярної марки сигарет міжнародної тютюнової компанії. Надалі вказана продукція реалізовувалась на території Львівської області.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині працівники поліції провели операцію з припинення незаконного обігу алкоголю та цигарок. В її результаті були вилучені значні обсяги контрабандних товарів.   Згідно з даними, правоохоронці виявили понад 19 тисяч літрів алкоголю та 62 тисячі пачок цигарок, загальна вартість яких перевищує сім мільйонів гривень.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися