Одеський прикордонник намагався купити посаду офіцера

Оперативники затримали сержанта Одеського прикордонного загону після того, як він передав начальнику відділу кадрів хабар

Правоохоронці затримали військовослужбовця Одеського прикордонного загону, який намагався підкупити офіцера. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.

Як з'ясувалося, сержант прикордонного загону мав намір за хабар вирішити питання про призначення його на офіцерську посаду з присвоєнням військового звання "капітан". Для цього він запропонував начальнику відділу кадрів вищевказаного загону 700 доларів США.

Оперативники затримали сержанта відразу після того, як він передав кадровику частину суми – 500 доларів.

Правоохоронці продовжують першочергові слідчі дії. Слідчі готують клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу і відсторонення його від займаної посади.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Одеському аеропорту прикордонники відмовили у в'їзді чоловікові, який пред'явив на паспортному контролі фальшиві документи на ім'я громадянина Молдови. Коли інспектори виявили підробку, чоловік вирішив запропонувати їм хабар за в'їзд в Україну в розмірі 3500 доларів.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися