Залужний призначив нового начальника Одеського обласного територіального центру комплектування

Залужний заявив, що новий начальник ТЦК чітко розуміє потреби на фронті

На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначили полковника Олександра Охріменка. До цього це крісло обіймав скандальний військком Євген Борисов, у якого "знайшли" віллу в Іспанії. 

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Олександр - бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині, - написав Залужний. 

Полковник Олександр Охріменко донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Скандал в ТЦК 

Президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення Залужному негайно звільнити з посади одеського "воєнкома" Євгена Борисова, у якого журналісти  відшукали маєток та офіс в Іспанії.

Зазначимо, Борисов опинився в центрі корупційного скандалу наприкінці квітня. Повідомляється, що родина Євгена Борисова володіє в Європі розкішною нерухомістю та елітними автомобілями. Йому приписують проживання в орендованому майні за п'ять тисяч євро на місяць, придбання його матір'ю елітного будинку в Марбельї (Іспанія) загальною вартістю €3,95 мільйона. 

Євген Борисов був призначений військовим комісаром Одеської області в липні 2019 року. До цього він обіймав посаду військового комісара Малиновського військкомату міста Одеси. Загалом на посаді військкома Борисов працює від 1996 року.

"Коментарі" писали, що Сухопутні війська відреагували на багатства скандального одеського військкома.



Джерело: https://t.me/CinCAFU/526


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


zulus

4 липня 2023, 16:01

fck off all of you((((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися