Одесу відвідала делегація Програми розвитку ООН: що обговорювали

В Одесі готується до відкриття оновлений поліклінічний корпус міської лікарні №8

Одесу відвідала делегація Програми розвитку ООН на чолі із керівником Надзвичайної кредитної програми для відновлення України ПРООН Ігорем Кістеньовим-Кавказьким. Обговорювалося, що з 2019 року місто реалізує 5 проєктів. Це реконструкція шкіл та лікарень міста, а також мікропроєкт - відновлення сховищ в Одесі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Разом з Одесою в нас контакт вже протягом шістьох років, а з новим керівництвом області ми тільки починаємо працювати. Одеса та область демонструють єдність і це - ідеальна модель роботи. Ми хочемо, щоб так єдино було у всій Україні, - сказав пан Кістеньов-Кавказький.

Зазначимо, в Одесі готується до відкриття оновлений поліклінічний корпус міської лікарні №8. Там нарешті завершився капітальний ремонт. Усі роботи було виконано за кошти Європейського інвестиційного банку в рамках Надзвичайної кредитної програми ПРООН.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі на базі санаторію відкрили стаціонарне відділення комплексної реабілітації для військовослужбовців та їх родин у післягострому періоді. Реабілітаційне відділення розраховане на 100 ліжок та складається з 2-3 місних палат із врахуванням інклюзивності.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися