В Одесі пройшли змагання серед поліцейських з нагоди професійного свята

Учасники продемонстрували гарну фізичну форму та якісну професійну підготовку

З нагоди Дня Національної поліції України правоохоронці провели змагання на першість серед особового складу зі стрільби, підтягування та бігу. Учасники продемонстрували гарну фізичну форму та якісну професійну підготовку. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Так, у змаганнях з практичної стрільби участь взяли 10 команд: працівники територіальних підрозділів обласної поліції, управління кадрового забезпечення ГУНП та батальйон поліції особливого призначення. Поліцейські продемонстрували навички використання вогнепальної зброї в особистих та командних заліках. За результатами запеклої боротьби, де все вирішували лічені міліметри у влучаннях правоохоронців, першість виборола команда батальйону поліції особливого призначення.

У змаганнях з триборства поліцейські бігли три кілометри та сто метрів, а також підтягувалися, міряючись швидкістю, витривалістю та силою. За результатами цього протиборства, почесні призові три місця вибороли команди взводу швидкого реагування, роти № 4 та роти № 2 БПОП.

Завершили змагання урочистостями: привітаннями з професійним святом та нагороджень переможців. Привітати поліцейських прийшли почесні гості – начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області майор поліції Віталій Чебан та його заступник полковник поліції Максим Лимар.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Одеські поліцейські повідомили групі осіб про підозру в організації незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України. За 4700 доларів вони забезпечували клієнтів фіктивними довідками про інвалідність та непридатність до військової служби. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися