В місті Ізмаїл мотопатруль відкриває сезон

Першочерговими завданнями мотопатрулів буде оперативне оформлення ДТП

Патрульна поліція в Одеській області повідомила, що на вулицях Ізмаїлу відкриває сезон мотопатруль. За інформацією поліції, першочерговими завданнями мотопатрулів буде оперативне оформлення ДТП, відпрацювання викликів, що потребують максимальної швидкості та мобільності, наприклад: пошук по гарячих слідах осіб причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Також мотопатруль стежитиме за дотриманням правил дорожнього руху водіями, зокрема двоколісних та пішоходами.

Поліцейські пройшли додаткові навчання перед початком нового сезону. Цьогоріч, у них оновлене спорядження — покращений зв'язок і захист.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині з метою збереження дорожнього покриття у спекотний період, починаючи з 10 липня, набувають чинності літні заборони на рух вантажних транспортних засобів у проміжку з 10:00 до 18:00. Варто звернути увагу, що рух буде дозволений поза зазначеним періодом, з 18:00 до 10:00.

Нагадаємо, що одеські поліцейські затримали продавця-консультанта торговельного закладу, який привласнив сучасні гаджети загальною вартістю більш ніж 320 тисяч гривень.  Під час чергової перевірки адміністратор закладу виявив нестачу коштів та звернувся до правоохоронних органів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися