Обережно шахраї: одеситів закликають бути обачними

Щоб не віддати свої гроші в руки шахраїв, не полінуйтеся передзвонити в зазначену організацію

Патрульна поліція в Одеській області попереджає одеситів, що наразі в мережі з'являються оголошення від благодійних організацій, притулків, батьків з проханням про матеріальну допомогу на лікування хворим дітям. Шахраї можуть вигадувати історії про хвороби, ілюструючи фотографіями чужих дітей, або створювати оголошення-дублери реальних благодійних організацій, які є точною копією справжнього, змінюються тільки реквізити для перерахування грошей. 

Поліцейські попереджають для того, щоб не попастися на гачок і не віддати свої гроші в руки шахраїв, не полінуйтеся передзвонити в зазначену організацію, уточнити номер розрахункового рахунку або відвідати її особисто, переконатися в достовірності розміщеної інформації, з'ясувати всі подробиці справи, а потім вже вирішувати — передавати гроші чи ні.

Раніше “Коментарі” повідомляють, що одеські поліцейські затримали продавця-консультанта торговельного закладу, який привласнив сучасні гаджети загальною вартістю більш ніж 320 тисяч гривень.  Під час чергової перевірки адміністратор закладу виявив нестачу коштів та звернувся до правоохоронних органів. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі співробітник Служби судової охорони та старший судовий розпорядник Київського районного суду врятували дітей, які гралися поблизу будівлі суду. На них кидався чоловік із сокирою.  Про це повідомляє пресслужба Київського райсуду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися