Одеський піротехнік, який повернувся з розмінування, навчав дітей розрізняти небезпечні предмети

За допомогою 3D макетів дітлахи навчились розрізняти вибухонебезпечні предмети

Одеські рятувальники провели для  маленьких переселенців безпековий захід. Використовуючи дитячу продукцію, розроблену ДСНС України рятувальники навчили дітей, як себе поводитись, щоб уникнути небезпеки. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Разом із піротехніком, який нещодавно повернуся з розмінування деокупованих територій, діти взяли участь у челенджі "Сільно до безпеки": повторюючи рухи запам'ятовували, як діяти, якщо натрапив на невідомий предмет. А за допомогою 3D макетів дітлахи навчились  розрізняти вибухонебезпечні предмети, - йдеться в повідомленні. 

На завершення заходу рятувальники  намалювати на дитячих щічках патріотичні  малюночки та надали змогу кожному  загасити умовну пожежу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Білгород-Дністровські рятувальники перевірили, як дотримуються аграрії безпеки під час збору врожаю. Жнива продовжуються, тому фахівці ДСНС провели рейди та інструктажі із співробітниками сільськогосподарських кооперативів Сергіївської та Маразліївської громад.

Також одеські рятувальники отримали нове обладнання для пошуку потерпілих під завалами. ДСНС України передали рятувальникам Одеси обладнання - Vibrascope bva 6 та Vibraphone asb 10. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися