Одеські рятувальники перевірили, як забезпечують безпеку під час збору врожаю

Аграрії Одещини намолотили перші 100 тисяч тонн зерна й залишаються лідерами у зборі врожаю

Білгород-Дністровські рятувальники перевірили, як дотримуються аграрії безпеки під час збору врожаю. Жнива продовжуються, тому фахівці ДСНС провели рейди та інструктажі із співробітниками сільськогосподарських кооперативів Сергіївської та Маразліївської громад.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. 

Особливу увагу рятувальники приділяли дотриманню вимог пожежної безпеки, перевірили наявність первинних засобів пожежогасіння та їх стан, а також провели розʼяснювальну роботу щодо мінної безпеки. 

Фахівці Служби порятунку боронять український врожай - запобігаючи виникненню пожеж у полях, - йдеться в повідомленні. 

Зважаючи на складну ситуацію на Херсонщині, одеські аграрії нарощують врожайність овочів, фруктів, ягід. Станом на 27 червня на Одещині засіяно 1029,8 тис. га, середня врожайність озимого ячменю становить 25 ц/га.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області розпочався збір урожаю. Загальна площа - більше 1 мільйона гектарів. У відомстві зазначили, що Одеський регіон один із найбільших хабів сільськогосподарської продукції в Україні. І навіть незважаючи на агресію країни-терориста, регіон залишається лідером.

Також черга вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл збільшилася на 259 вагонів, або +13,19%. Наразі кількість зерновозів у напрямку Дунаю складає 2 223 вагони.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися