На трасі в Одеській області проводяться ремонтні роботи: що слід знати водіям

Особлива увага приділяється дорогам Одещини, що ведуть до кордону та портів

В Одеській області на автомобільній дорозі Т-16-06 КПП "Виноградівка" - Болград (М-15) виконуються роботи з експлуатаційного утримання, спрямовані на ліквідацію аварійних деформацій дорожнього полотна, таких як ямки, колії та тріщини. Виконання робіт здійснюється в рамках виділених фінансових обмежень підрядною організацією.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Дорога Т-16-06 є альтернативним маршрутом до міста Рені. Аварійний ремонт цього шляху дозволить зменшити навантаження на автомобільну дорогу М-15, розподіливши потоки транспорту, зокрема важкі вантажівки.
picture

В Одеській області щодня проводяться роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Особлива увага приділяється дорогам у Бессарабії, які ведуть до контрольно-пропускних пунктів та портів, через які здійснюється постачання основних товарів.

Роботи виконуються в межах експлуатаційного утримання без зупинки руху автотранспорту. Просимо водіїв бути максимально обережними та уважними. Не нехтуйте власною безпекою, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині прокурори заявили про підозру директору будівельної компанії, якого підозрюють в порушенні законодавства щодо розкрадання бюджетних коштів та підробки документів. Робив він це під час капітального ремонту дорожнього покриття в селі Кароліно-Бугаз Білгород-Дністровського району.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися