В Одесі затримали інспектора поліції, який за 100 доларів підробляв документи

Наразі правопорушника відсторонили від посади та повідомили про підозру

В Одесі викрили інспектора поліції, який за хабарі допомагав оформлювати документи на зброю, повідомили в прокуратурі. Про це повідомили в Одеській прокуратурі. 

У відомстві зазначили, що правопорушник налагодив схему нелегального заробітку. Свої послуги оцінював від 100 до 500 доларів США. Все залежало від виду зброї. Працював чоловік так: підшукував “клієнтів”, бажаючих придбати вогнепальну зброю, та за певну суму пропонував свою допомогу у “спрощенні” процедури отримання дозволу. При цьому зазначав, що без його участі та впливу на рішення колег, отримати “позитивний” результат з цього питання буде доволі складно.

Наразі його відсторонили від посади та повідомили про підозру.

“Інспектору повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України, вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Встановлюються інші особи, причетні до схеми незаконного заробітку. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Одеського управління ДВБ НПУ”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі "провернули" податкову оборудку на 82 млн грн. Підозрюють власника одеського будівельного підприємства та чотирьох його спільників.  Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області покарали командира, який забирав гроші у вдови військового. Посадовець вимагав гроші у дружини загиблого захисника України, щоб оформити грошову допомогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися