Дунайське пароплавство терміново шукає старпомів: яку пропонують зарплату

Морякам на Дунаї обіцяють ще премії та оплати додаткових робіт

Українське Дунайське пароплавство продовжує набір екіпажів. Наразі є велика потреба у старпомах, яким пропонують стабільні умови праці. 

Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Зараз потрібен старший помічник капітана. Новому співробітнику пропонують зарплату до 5 тисяч євро, бронювання, страховку разом  з соціальним пакетом та стабільну ставку. 

УДП сьогодні це не те УДП, яке було колись. УДП платить вчасно і у повному обсязі. УДП критично важливе для економіки підприємство і гарантує, що ви зможете спокійно працювати. В УДП у вас є перспектива заробляти ще більше, а з часом перейти на повністю модернізовані судна із новою начинкою, - повідомив Москаленко. 

Наразі затверджена нова система оплати праці. Зарплата складається зі ставки (гривня), добових (євро). Також обіцяють ще премії та оплати додаткових робіт.  Зарплата "на руки"  в залежності від типу судна:

матрос-моторист – від 1300-1600 євро

боцман-старший моторист – від 2000-2100 євро

електромеханік – від 2300-2400 євро

другий помічник механіка – від 1800-1900 євро

перший помічник механіка — від 2000-2200 євро

механік – від 2700-2800 євро

другий помічник капітана — від 3000-3100 євро

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Україна розвиватиме Дунайські порти, навіть за умов повноцінного функціонування “Зернової ініціативи”. Про це під час зустрічі з представниками ЗМІ в рамках “Зернового клубу” повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Юрій Васьков.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися