Ціну проїзду на Канатній дорозі в Одесі підвищили: одесити обурились

Раніше проїзд коштував 100 грн з людини

Вартість проїзду на одеській Канатній дорозі, яка з’єднує Французький бульвар з пляжем Відрада, з 5 липня 2023 року буде складати 150 грн за одну людину в одному напрямку, діти до трьох років – безплатно. Цю новини оприлюднили на сторінці підприємства в Фейсбук.

Там зазначили, що підвищення пов’язане із цінами на електроенергію. Крім того, в адміністрації закладу повідомили, що вони до останнього не хотіли змінювати вартість. Натомість одесити обурились, зазначивши, що віднині з такими цінами вартість приїзду для однієї родини із трьох осіб в обидві сторони складатиме 900 гривень, – це дуже дорого. Дехто запропонував значно знизити ціни, адже нова ціна не відповідає якості. Інші впевнені, що нововведення стануть початком кінця для Канатної дороги, адже одесити та гості міста припинять відвідувати заклад. Одесити також зазначили, що вартість проїзду на канатній дорозі протяжністю 1,3 кілометра в Харкові дорівнює 60 гривень, тоді як в Одесі наразі вона складає 150 грн. 

Колишня ціна проїду на одеській канатній дорозі становила 100 гривень. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що днями, в мережі поширилось відео, на якому водій громадського транспорту порушує правила дорожнього руху: правопорушник здійснив обгін, виїхав на зустрічну смугу та перетнув подвійну суцільну смугу. Чоловік створював аварійні обставини, внаслідок чого могли постраждати, як пішоходи так, і пасажири. Інцидент трапився на розі вулиць Катерининської та Базарної. Поліцейські патрульної поліції розшукали водія .


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися