Поліція Одеси розшукали водія маршрутки, який порушив правила дорожнього руху: що йому загрожує

Грубі порушення неприпустимі на дорогах, адже можуть коштувати життя та здоров'я

Днями, в мережі поширилось відео, на якому водій громадського транспорту порушує правила дорожнього руху: правопорушник здійснив обгін, виїхав на зустрічну смугу та перетнув подвійну суцільну смугу. Чоловік створював аварійні обставини, внаслідок чого могли постраждати, як пішоходи так, і пасажири. Інцидент трапився на розі вулиць Катерининської та Базарної. Поліцейські патрульної поліції розшукали водія .

“Відтак інспектори відділу безпеки дорожнього руху встановили особу та розшукали правопорушника. На водія маршрутного транспорту адміністративні матеріали: протокол за ч. 5 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП”, - йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські зазначили, що такі грубі порушення неприпустимі на дорогах, адже можуть коштувати життя та здоров'я

Зазначимо, “Коментарі” писали, що в Одесі викрили інспектора поліції, який за хабарі допомагав оформлювати документи на зброю, повідомили в прокуратурі. Про це повідомили в Одеській прокуратурі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області покарали командира, який забирав гроші у вдови військового. Посадовець вимагав гроші у дружини загиблого захисника України, щоб оформити грошову допомогу.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі "провернули" податкову оборудку на 82 млн грн. Підозрюють власника одеського будівельного підприємства та чотирьох його спільників. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися