В Одесі перекриють рух транспорту через велоперегони: де саме

Велоперегони пройдуть біля стадіону “Чорноморець” та в районі аеропорту

В Одесі 8 та 9 липня відбудуться дві традиційні велогонки - "Меморіал Уточкіна" та Odesa Grand-Prix. Ці змагання організовує Громадська організація "Південна велосипедна ліга м. Одеси".

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради

У зв’язку з проведенням велогонок 8 липня 2023 року з 08:30 до 12:30 буде тимчасово обмежений в’їзд на вул. Маразліївську, а 9 липня в той самий час  — на вул. Центральний аеропорт,  крім спецавтотранспорту, автомобілів та мотоциклів, які беруть участь у змаганнях, — йдеться в повідомленні.

Велоперегони "Меморіал Уточкіна", які відбудуться 8 липня матимуть наступний маршрут:

  • вул. Маразліївська ріг пров. Сабанського – стадіон “Чорноморець” (Центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка) – пров. Нахімова – вул. Маразліївська – вул. Троїцька – вул. Маразліївська ріг пров. Сабанського.

Маршрут велоперегонів Odesa Grand-Prix 9 липня матиме такий вигляд: 

  • вул. Центральний аеропорт (біля гаражного кооперативу “Чайка”) – ріг Овідіопольської дороги – Міжнародний аеропорт “Одеса” – ріг Овідіопольської дороги.

Нагадаємо, що в Одесі будуть працювати велопатрулі, що забезпечуватимуть охорону порядку на вулицях. Ці двоколісні патрулі здійснюватимуть патрулювання парків, пішохідних зон, центральної частини міста, набережних та вуличок, недоступних для службових автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися