На Одещині перевірили доступність бомбосховищ: які порушення виявили

Для перевірки укриттів на Одещині було залучено 58 мобільних груп

Поліція та ДСНС продовжують перевіряти доступність бомбосховищ на території Одеської області. В рамках цього процесу залучено 58 спільних мобільних груп, які проводять повторне обстеження захисних споруд цивільного захисту. 

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Основна увага приділяється таким аспектам, як безперешкодний цілодобовий доступ до споруд, стан їх санітарного та технічного обладнання, а також наявність відповідного маркування об'єктів.

У цьому процесі проводиться роз'яснювальна робота з власниками та балансоутримувачами бомбосховищ, їм пояснюють важливість забезпечення безпеки мешканців. Особлива увага приділяється забезпеченню безперешкодного доступу населення до цивільних захисних споруд під час повітряної тривоги. Власники звертаються до вимкнення електронних замків, відкриття всіх входів та виходів для забезпечення швидкого та безпечного доступу до споруд.
picture

За чотирма фактами виявлених під час перевірок порушень поліцейськими Одещини розпочаті та тривають досудові розслідування кримінальних проваджень за статтями 364 (зловживання владою або службовим становищем), 366 (службове підроблення) та 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Одесі 31 липня з'явиться перше мобільне укриття. Його закупили за кошти міського бюджету та встановлять біля школи в одному з житлових районів міста.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися