На Одещині енергетики повернули світло у 187 населених пунктів області

Причина відключення світла - аварії, які трапилися через негоду

Протягом двох днів на Одещині вирувала негода. Через погодні умови деякі жителі регіон залишилися без світла. Втім, енергетики повернули світло у 187 населених пунктів області для 47 984 клієнтів. ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що під час ліквідації наслідків негоди енергетики відремонтували 53 повітряні лінії, що живлять 1123 трансформаторних підстанцій у 187 містах та селах області. 

Втім, спеціалісти попереджають, що у випадку погіршення погодних умов бригади ДТЕК знову будуть переведені в підвищену готовність, щоб якнайшвидше повертати світло в домівки клієнтів.

“Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі”, - йдеться в повідомленні ДТЕК.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте енергетиків про це через:

- приватні повідомлення на нашій сторінці фейсбук;

- спеціальну форму на нашому сайті в розділі “Відсутня електроенергія”;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені;

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 8 липня в Одесі пориви вітру привели до падіння 24 дерев та великих гілок – всі локації відпрацьовані спеціалістами КП Міськзелентрест. Про це повідомили в пресслужбі міськради. 

Нагадаємо також, що в Одесі спалахнула пожежа у напівпідвальному приміщенні 4-поверхового житлового будинку. Як повідомили у облуправлінні ДСНС, у приміщенні горіло домашнє майно. В найкоротший термін, о 17:34, пожежа була локалізована та о 17:36 — ліквідована на площі 2 м2. Під час гасіння працівники ДСНС врятовали 2 особи – 66-річну жінку та 6-річну дитину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися