В Одесі через сильні пориви вітру впали понад 20 дерев

За прогнозами Гідрометцентру, пориви північного вітру можуть сягати 15-20 м/с

8 липня в Одесі пориви вітру привели до падіння 24 дерев та великих гілок – всі локації відпрацьовані спеціалістами КП Міськзелентрест. Про це повідомили в пресслужбі міськради. 

“Сьогодні також вітряно. Тому звертаємося до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літнім особам, дітям та вагітним жінкам. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередачі, обережно пересуватися під деревами – внаслідок поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів”, – йдеться у повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 7 липня через сильні пориви вітру та грозу спричинили відключення 154 населених пунктів в Одеській області. Енергетики вже повернули світло в 126 населених пунктів, забезпечивши електропостачання для більше ніж 35 тисяч сімей. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Нагадаємо, що поліція та ДСНС продовжують перевіряти доступність бомбосховищ на території Одеської області. В рамках цього процесу залучено 58 спільних мобільних груп, які проводять повторне обстеження захисних споруд цивільного захисту.  Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що в Одесі 31 липня з'явиться перше мобільне укриття. Його закупили за кошти міського бюджету та встановлять біля школи в одному з житлових районів міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися