В Одесі розпочалось голосування щодо перейменування об’єктів топоніміки

Електронне обговорення триватиме з 10 липня до 10 вересня 2023 року

Від сьогодні стартувало електронне громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки. Воно триватиме до 10 вересня 2023 року. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Обговорення проводиться, враховуючи рекомендації історико-топонімічної комісії при Виконавчому комітеті Одеської міської ради від 22 травня 2023 року та від 15 червня 2023 року, з метою врахування думки територіальної громади міста Одеси.

Віддати свій голос ви можете на вебпорталі Одеської міської ради “Соціально активний громадянин”: у спеціальному електронному сервісі “Громадське обговорення”. 

До участі в електронному обговоренні допускаються люди старше 18 років та місце проживання яких зареєстровано / задекларовано на території міста Одеси.

У відомстві також зазначили, що для створення онлайн-кабінету на вебпорталі здійснюється реєстрація користувача із використанням електронної автентифікації користувача у сервісі електронної автентифікації інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA за допомогою кваліфікованого електронного підпису (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), сервісу Дія.Підпис, BankID НБУ тощо та заповнення на вебпорталі додаткових полів відповідної форми шляхом внесення такої інформації:
- дата народження;
- адреса місця проживання;
- контактні дані для зв’язку з користувачем:
а) адреса електронної пошти;
б) номер мобільного телефона.

Перелік об’єктів топоніміки на території міста, що пропонуються для перейменування та виносяться на електронне обговорення можна знайти за посиланням. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Іллічівський олійножировий комбінат виставили на продаж. Стартова ціна на аукціоні - 689 мільйонів 760 тисяч 560 гривень. Про це повідомляється в системі Прозорро.продажі. Аукціон має відбутися 26 липня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися