В Одесі двоє чоловіків обікрали літню жінку: зірвали золотий ланцюжок та зникли

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Поліцейські Одеси викрили двох чоловіків, які пограбували місцеву мешканку. Злочин був скоєний ввечері у Київському районі міста. Один із них зірвав з шиї 51-річної одеситки золотий ланцюжок та побіг геть. У цей час із ювелірної прикраси на землю впав хрестик, тоді інший зловмисник, який знаходився неподалік та спостерігав за навколишньою обстановкою, підібрав його та втік слідом за спільником. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Потерпіла одразу звернулась до поліції. Правоохоронці встановили, що зловмисниками виявились двоє одеситів 28-ми та 30-ти років.  Викрадене майно вони встигли віднести до ломбарду. Поліцейські вживають заходів щодо повернення речей власниці.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у пограбуванні, скоєному за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Олег Зощук.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району, який ошукав 18 людей на продажі дров. 45-річний уродженець села Кулевча опублікував у соціальній мережі оголошення про продаж деревини, якої насправді не мав, і обіцяв покупцям доставити її на умовах передоплати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися