На Одещині чоловік заробив на продажі дров собі на вирок

За 12 днів чоловік встиг "заробити" понад дев’ять тисяч гривень

Поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району, який ошукав 18 людей на продажі дров. 45-річний уродженець села Кулевча опублікував у соціальній мережі оголошення про продаж деревини, якої насправді не мав, і обіцяв покупцям доставити її на умовах передоплати.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Щойно люди перераховували гроші продавцеві, він переставав виходити з ними на зв'язок, блокуючи телефонні номери. До поліції повідомив один із потерпілих, надалі в ході розслідування поліцейські встановили ще 17 ошуканих громадян. Зловмисник представлявся зацікавленим у купівлі дров громадянам представником компанії, яка торгує різними видами деревини та палива, і просив перевести на свою банківську картку 500-600 гривень авансу.

За 12 днів чоловік встиг "заробити" понад дев’ять тисяч гривень, які витратив на власні потреби. "Бізнесмена" поліцейські встановили та розшукали. Йому загрожує покарання штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить  від 51000 до 68000 гривень, або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на кордоні з Молдовою прикордонники вилучили електронні цигарки та комплектуючі до них аксесуари. Їх за кордон, на пункту пропуску "Старокозаче" на власному автомобілі намагався вивезти 60-річний іноземець. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися