На Одещині затримали іноземця з вантажем електронних цигарок

Громадянин Молдови пояснив, що такі предмети йому нібито передав знайомий і попросив вивезти за кордон

На кордоні з Молдовою прикордонники вилучили електронні цигарки та комплектуючі до них аксесуари. Їх за кордон, на пункту пропуску "Старокозаче" на власному автомобілі намагався вивезти 60-річний іноземець. 

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час прикордонно-митного оформлення, в особистих речах та у переносному холодильнику під продуктами харчування було виявлено 22 електронні цигарки та комплектуючі до них аксесуари - 180 заправок з рідиною "Гліцерин" та 34 пластикові картриджі. 

Правоохоронцям громадянин Молдови пояснив, що такі предмети йому нібито передав знайомий і попросив вивезти за кордон.  Однак, пакунки з України  було вилучено встановленим порядком, а чоловіка притягнуто до відповідальності.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці затримали 50-річний мешканця Ширяєвської ОТГ, який придбав та висадив біля свого будинку насіння конопель. Правопорушник ретельно доглядав за рослинами, виростив їх і виготовив із них канабіс. В ході проведення обшуку поліцейські вилучили коріння від 28-ми рослин конопель, зрізані рослини та більше 10-ти кілограмів виготовленого канабісу.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися