Білгород-Дністровський порт вп’яте виставлять на аукціон

Дата аукціону очікується найближчим часом

10 липня відбулось засідання аукціонної комісії щодо продажу єдиного майнового комплексу ДП “Білгород-Дністровський морський торговельний порт”. Про це повідомила директорка порту Оксана Кіктенко. За її словами, дату аукціону призначать найближчим часом. 

Нагадаємо, 14 червня аукціон з приватизації майнового комплексу ДП “Білгород-Дністровський морський торговельний порт” не відбувся через відсутність учасників. Це була вже четверта спроба приватизації підприємства. Порту потрібні інвестиції та модернізація для запуску повноцінної роботи. Це можливо лише завдяки залученню приватного інвестора.

Зазначимо, що у лот входить цілісний майновий комплекс Білгород-Дністровського порту, зокрема:

- будівля та споруди морського торговельного порту в Білгород-Дністровському,

- порто-пункт "Бугаз" в Затоці,

- база відпочинку "Прибой" в Затоці,

- 9 суден,

- 4 тепловози,

- 18 портальних кранів,

- 47 транспортних засобів.

Основним видом діяльності порту є допоміжне обслуговування водного транспорту. Підприємство спеціалізується на перевантажені лісних вантажів, мінеральних добрив, залізорудних окатків, металопродукції та зернових вантажів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Арцизький хлібозавод, розташований у Болградському районі Одеської області, закривають на 10 днів. Про це повідомив директор хлібозаводу Олексій Куцарев. Він зазначив, що таке рішення винесли інспектори з Держпроднагляду, повідомивши, що завод має “обурливий санітарний стан”. Закрили підприємство з сьогоднішнього дня, що дуже обурило керівництво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися