В Одесі постраждалим, які перебувають у важкому стані, внаслідок ракетного удару виплатили по 100 тис. грн.

Перерахована матеріальна допомога 360 постраждалим на загальну суму 11 048,0 тис. грн

Станом на 11 липня поточного року районними адміністраціями Одеси перерахована матеріальна допомога 360 постраждалим на загальну суму 11 048,0 тис. грн. Про це повідомили в Одеській міській раді.

- по Хаджибейському району - 1 081,5 тис. грн (69 особам), 

- по Приморському району -  2 882,4 тис. грн (60 особам), 
- по Пересипському району - 7 084,1 тис. грн (231 особі).

Департаментом фінансів відповідні кошти перераховано для надання адресної матеріальної допомоги мешканцям міста Одеси, житло яких постраждало внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Крім того,  бюджету Одеської міської територіальної громади профінансовані видатки на поховання 5 загиблих внаслідок ракетного удару на загальну суму 297,1 тис. грн.

Також надана матеріальна допомога 2 постраждалим від ракетного удару (важкий стан) у розмірі по 100,0 тис. грн.

Нагадаємо, у червні 2023 року по Пересипському,  Приморському та Хаджибейському районах міста Одеси було здійснено ворожі атаки, внаслідок яких є загиблі, поранені. Пошкодження отримали житлові будинки. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що сьогодні вночі окупанти в черговий раз атакували південь України, зокрема Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 24 дрони-камікадзе. Про це повідомляє ОК “Південь”.

Нагадаємо, що кількість жертв ракетної атаки росіян по Одесі у Пересипському району 9 червня збільшилася до 4. В лікарні помер молодий чоловік 1999 року народження. 

Крім того, станом на 10:00 ранку 11 липня у Чорному морі було виявлено два ворожі кораблі, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них немає жодного носія крилатих ракет типу "Калібр".  Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил Збройних Сил України.     



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися