Одеський благодійний фонд буде протезувати військових в Іспанії

Договори з медичними установами вже підписані

“Благодійний фонд “Рух разом” пропонує протезувати українських військових в іспанських клініках. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Євген Гороход, директор благодійної організації “Благодійний фонд “Рух разом”. Він також зазначив, що договори із відповідними установими вже підписані. За його словами, українським військовим буде надана уся необхідна допомога: від психолога до реабілітолога. 

“В мене вже є договори з трьома іспанськими клініками на про протезування, лікування та психологічну підтримку українських військових. Повний спектр послуг. Ми вже розробили логістичні маршрути. Це три клініки на півдні Іспанії, в кожній працює десь 3000 спеціалістів і вони готові допомагати українським захисникам”, – додав Гороход.

Усі витрати беруть на себе благодійники. Лікування буде здійснюватися за рахунок благодійного фонду. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі на базі санаторію відкрили стаціонарне відділення комплексної реабілітації для військовослужбовців та їх родин у післягострому періоді. Так, реабілітаційне відділення розраховане на 100 ліжок та складається з 2-3 місних палат із врахуванням інклюзивності. Палати укомплектовані функціональними ліжками та меблями, передбаченими для комфортного прожиття. У відділенні організовано цілодобовий медсестринський догляд та 3-разовий режим харчування пацієнтів. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що власники постраждалого від обстрілів житла отримують адресну матеріальну допомогу. У червні рф здійснила кілька атак на Одесу, внаслідок чого пошкодження отримали житлові будинки у Пересипському, Приморському та Хаджибейському районах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися