На Одещині зустріли звільнених з полону прикордонників з острова Зміїний

Загалом додому повернулося 47 морпіхів та прикордонників

В Одеській області 11 липня, на автостанції Кілія містяни зустріли двох своїх земляків – прикордонників з острова Зміїний, які 15 місяців знаходились у ворожому полоні.

Про це повідомила журналістка Юлія Єрська.

Євгена Котляренко та Олександра Компанійця звільнили місяць тому. Весь цей час хлопці проходили реабілітацію і, нарешті, повернулись додому.

Наші Герої вдома! Сьогодні Кілія зустріла двох прикордонників з острова Зміїний, які витримали 15 місяців полону. Після місяця реабілітації Євген Котляренко та Олександр Компанієць нарешті повернулись додому. Ще 33 захисника острова-скелі і досі перебувають у полоні ворогів. Чекаємо додому всіх полонених українців, - написала Юлія. 

До своєї родини в Одесі повернувся ще один захисник Зміїного – мешканець Болграда Олександр Лунгу. Його, як і Євгена та Олександра обміняли 11 червня поточного року. Загалом додому повернулося 47 морпіхів та прикордонників. Ще 33 захисників скелі 17-ий місяць перебувають у ворожому полоні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Міському саду Одеси провели благодійний захід на підтримку зниклих безвісти військових моряків патрульного катера "Слов'янськ" та десантно-штурмового катера "Станіслав", інших воїнів ЗСУ та членів їхніх родин. Десятки одеситів прийшли з плакатами підтримки. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися