Результати несення служби гвардійцями Одещини за тиждень

За минулий тиждень працівникам Нацполіції передали справи 6 осіб

Захисники 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об’єднання НГУ цілодобово забезпечують контрольно-пропускний режим на блокпостах Одеської області, охорону дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, виконують бойові завдання на південному рубежі. Так, за минулий тиждень було передано працівникам Нацполіції 6 осіб:

-  за статтею 358 “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів” - 1 особа;

-   за статтею 332 “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України” - 1 особа;

- за статтею 309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту” - 2 особи;

-  за статтею 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” - 1 особа;

за статтею 111 “Державна зрада” - 1 особа.

Крім того, вилучено приблизно 10 грамів заборонених речовин, предмет, схожий на вогнепальну зброю та боєприпаси калібру 5,45 мм.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що станом на 11 липня поточного року районними адміністраціями Одеси перерахована матеріальна допомога 360 постраждалим на загальну суму 11 048,0 тис. грн. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Нагадаємо, “Коментарі” повідомляли, що сьогодні вночі окупанти в черговий раз атакували південь України, зокрема Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 24 дрони-камікадзе. Про це повідомляє ОК “Південь”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися