На Одещині судитимуть організатора підпільного цеху з виготовлення “елітного” алкоголю

Чоловіку може загрожувати до 5-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями викрили 57-річного чоловіка, який налагодив виробництво “елітного” алкоголю. Чоловік організував збут продукції як у регіоні, так і в інших областях. Правопорушник мешканець Білгород-Дністровського

Гараж обвинувачений обладнав необхідним знаряддям та кустарним методом виготовляв “елітний” алкоголь: горілку, ром, віскі, коньяк. Збував фальсифікат під логотипами відомих світових брендів. Декілька місяців тому, поліцейські провели обшук у будинку правопорушника і вилучили понад 5200 літрів спирту та готового до збуту “алкоголю”, а також барвники, ароматизатори, поліграфічну продукцію, тару тощо. Вартість вилученого майна становить понад 1 млн гривень.  

“Обвинувальний акт стосовно організатора скеровано до суду за ч. 1, 2 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Фігуранту може загрожувати до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомили, що в Одеській області розгорівся церковний скандал. Двох священників Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату затримали за підозрою в сексуальному насильстві над дочкою одного з них.

Крім того,  сьогодні, 11 липня, близько четвертої години ранку, сталася трагедія на автодорозі між селами Кубей та Городнє у Болградському районі. За попередніми даними поліції, 22-річний житель Нових Троян, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем "BMW", втратив контроль над транспортним засобом, виїхав за межі дороги та зіткнувся з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися