На Одещині двох священників Московського патріархату підозрюють у насильстві над дитиною — ЗМІ

Настоятель сільського храму вчиняв з дівчинкою розпусні дії мало не з перших років життя

В Одеській області розгорівся церковний скандал. Двох священників Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату затримали за підозрою в сексуальному насильстві над дочкою одного з них.

Про це повідомляє видання "Думська", посилаючись на власні джерела. 

Як повідомляють ЗМІ, батько дівчинки, настоятель сільського храму вчиняв із нею розпусні дії мало не з перших років життя. Коли дитина  підросла до 14 років, він почав регулярно ґвалтувати. Батюшка також дозволив знущання над дитиною колезі - настоятелю храму в сусідньому селі.

Священнослужителям оголосили про підозру за ст. 152 КК України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що намісник Свято-Іллінського чоловічого монастиря УПЦ (МП), який знаходиться на Пушкінській в Одесі, Владислав Биков має паспорт країни-агресорки.  Державна міграційна служба ще у лютому 2023 року скасувала рішення про набуття ним українського громадянства через наявність паспорту РФ.

Також  "Коментарі" писали, що Служба безпеки України (СБУ) завершила досудове розслідування щодо агента російського ФСБ, який активно займався збором розвідданих про нові підрозділи Сил оборони України. Його затримали працівники СБУ під час спецоперації в Одесі.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися