В Одесі ще одна компанія має намір підвищити тарифи на вивезення сміття

Мешканцям Суворовського району Одеси доведеться більше платити за вивезення сміття

Компанія ТОВ "Еко-Ренесанс", обслуговуюча Суворовський район Одеси, має намір повністю переглянути поточні тарифи на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів. Про це повідомили в прес-службі Одеської міськради.

У компанії розповіли, що в останній раз тарифи на послуги за вивезення сміття переглядали в 2018 році. З цього часу підвищилися ціни на паливо, електроенергію, водопостачання, збільшився розмір мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму.

"Загальний розмір попереднього тарифу з поводження з побутовими відходами був встановлений в розмірі 70,32 грн. за 1 куб. м, що нижче нульової рентабельності. У новому плановому тариф з поводження з побутовими відходами врахована рентабельність на рівні 12% на послугу з вивезення побутових відходів", – зазначили в ТОВ "Еко-Ренесанс".

В даний час жителі Суворовського району платять за вивіз сміття 54,84 грн. за кубометр, у разі схвалення всіма інстанціями новий тариф буде складати 92,32 грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше про намір підвищити плату за вивезення сміття оголосило ТОВ "Союз", яке обслуговує Київський район міста та частину Малиновського.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися