В Одесі мотопатрульні виявили мотоцикл, який знаходився у розшуку

На місце події мотопатрульні викликали слідчо-оперативну групу, які встановлять всі обставини події

Вчора мотопатрульні виявили двоколісний транспортний засіб з імовірними ознаками підробки VIN-номера. Про це повідомили в Патрульній поліції Одещини. 

У відомстві зазначили, що патрулюючи вулицю Південна дорога, мотопатрульні помітили мотоцикл Ducati Monster, водій якого їхав без дзеркала заднього виду. Поліцейські зупинили 22-річного водія. Під час перевірки документів патрульні виявили, ймовірно, підробку, адже VIN-номер та дата випуску вказані в документі не співпадали з базами МВС. Також інспектори встановили, що цей мототранспорт знаходиться в розшуку. На місце події мотопатрульні викликали слідчо-оперативну групу, які встановлять всі обставини події.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліція Одещини затримала киянина, який переодягнувся у жінку та викрав у одесита 500 тисяч доларів США. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. За попередньою інформацією, правопорушник – 36-річний житель столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів.

Нагадаємо також, що в Одесі поліцейські розслідують смерть чоловіка, чиє тіло було знайдено з ушкодженнями, що схожі на спрацювання вибухового пристрою. Трагедія сталася сьогодні вранці у дворі багатоквартирного будинку на Французькому бульварі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Крім того, одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися