В Одесі чоловік, ймовірно, підірвав себе гранатою

Понівечене тіло чоловіка було знайдено у дворі на Французькому бульварі

В Одесі поліцейські розслідують смерть чоловіка, чиє тіло було знайдено з ушкодженнями, що схожі на спрацювання вибухового пристрою. Трагедія сталася сьогодні вранці у дворі багатоквартирного будинку на Французькому бульварі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Під час огляду місця події поліцейські знайшли неподалік від загиблого важіль від ручної гранати. В цей час слідчо-оперативна група поліції, активно займається встановленням всіх обставин цієї трагедії.

Окрім цього, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань із позначкою "самогубство" згідно зі статтею 115. Подальше розслідування допоможе визначити остаточну кваліфікацію цієї події та з'ясувати причини, що призвели до трагічної загибелі чоловіка.

Нагадаємо, що Одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

Також, “Коментарі” писали, що на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися