Готовність до опалювального сезону 2023-24: в Чорноморську відбулась перевірка

На Одещині об’єкти ВНС і КНС забезпечені генераторами

На Одещині продовжуються перевірки, щодо готовності області до опалювального сезону 2023-2024. На цей раз перевірку проходив Чорноморськ.

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА

На об’єктах водотеплопостачання всі регламентні роботи щодо  підготовки теплових мереж, місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання до початку осінньо-зимового періоду здійснюються за відповідним планом та знаходяться на завершальній стадії. В умовах воєнного стану продовжується робота з забезпечення альтернативними, резервними джерелами живлення об’єктів на випадок перебоїв центрального електропостачання. Зокрема, об’єкти ВНС і КНС забезпечені генераторами різної потужності, які були надані в якості гуманітарної допомоги нашими італійськими партнерами, — говорить заступник начальник управління з питань інфраструктурного розвитку територій Одеської РВА Петро Стоянов.

Також, як зазначив начальник управління з питань інфраструктурного розвитку територій Одеської РВА Володимир Хитренко, стабільна робота в енергетичному секторі під час зимового періоду 2023-2024 в Одеському районі можлива лише завдяки чітко спланованій та технологічно забезпеченій підготовці енергетичної інфраструктури підприємств, установ та організацій.
picture

Саме тому ми продовжуємо працювати в цьому напрямки та тримати це питання на особливому контролі. Крім цього, варто  відзначити колективи вищезазначених комунальних підприємств, які у складних умовах воєнного стану знаходять сили не тільки на виконання своїх посадових обов'язків, а й на благоустрій території, на якій працюють, — додав Володимир Хитренко.

Нагадаємо, що в Одесі готуються до нового опалювального сезону 2023/2024. Спеціалісти КП "Теплопостачання міста Одеси" ведуть роботи територією міста та замінюють пошкоджені ділянки трубопроводу.


Джерело: https://t.me/OdeskaRDA/6608


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися