На Одещині поліцейські виявили тіло жінки,замотане у килим і приховане у дерев’яну тумбу

Наразі встановлюються повні обставини події та особи, причетні до неї


У місті Чорноморськ, що на Одещині поліція виявила труп жінки в комоді поруч зі сміттєвими баками. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Станом на 17.00 годину 12 липня відомо, що потерпіла 32-річна жителька міста. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, кінологи та експерти ГУНП в Одеської області, а також судмедексперт. Причина смерті жінки буде встановлена тільки після розтину за результатами судово-медичної експертизи. Триває слідство. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліція Одещини затримала киянина, який переодягнувся у жінку та викрав у одесита 500 тисяч доларів США. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. За попередньою інформацією, правопорушник – 36-річний житель столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів.

Нагадаємо також, що поліція затримала 62-річного одесита, який кілька разів ударив ножем у живіт і груди сусіда. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Крім того, в Одесі поліцейські затримали 27-річного містянина, який розповсюджував психотропну речовину. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися