Допомога Одесі від Данії: два сучасні насоси для безперебійного теплопостачання

Насоси дозволять економити електроенергію комунальникам Одеси

Данія продовжує допомагати Україні, а зокрема й Одесі. Так,  комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" отримало від данських партнерів два насоси компанії Grundfos, які відкривають нові перспективи для енергоефективного та безперебійного теплопостачання міста.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Один з насосів, з потужністю електродвигуна 160 кВт, призначений для забезпечення необхідних температурних характеристик теплоносія під час роботи котельного обладнання. Це важливий крок у забезпеченні оптимальних умов та енергоефективності в системі теплопостачання.

Другий насос Grundfos, з потужністю двигуна 15 кВт та вбудованим частотним перетворювачем, виконує важливу функцію компенсації втрат теплоносія, які виникають при експлуатації теплових мереж. Це дозволить значно знизити споживання електроенергії та забезпечить безаварійну та стабільну роботу системи.

Насоси дозволять суттєво економити електроенергію та допоможе в процесі надійного безаварійного теплопостачання. Дякуємо міжнародним партнерам за всебічну підтримку Одеси, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що місто-побратим Лодзь надасть
гуманітарну допомогу Одесі. Про це стало під час зустрічі офіційної делегації Одеської міської ради з першим заступником мера міста Лодзь паном Адамом Пустельником. Гуманітарну допомогу нададуть для боротьби з наслідками підриву Каховської ГЕС.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися