В Одесі суд зупинив незаконне будівництво багатоповерхівки

Підприємство під виглядом реконструкції фактично збудувало багатоквартирний житловий будинок

Одеський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури і повернув громаді землі по вул. Степовій. Так скасували документи, які стали підставою для проектування та самочинного будівництва багатоповерхівки на самовільно зайнятій землі. 

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Зазначається, що знесли нерухомість та повернули землі у придатному для використання стані. Прокурором в суді доведено, що одне з одеських будівельних підприємств, під виглядом реконструкції придбаного ним у зруйнованому стані нежитлового приміщення, фактично збудувало багатоквартирний житловий будинок за рахунок самовільно захоплених земель.

Також наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем посадовцями органу контролю у сфері земельних відносин та комунального майна територіальної громади м. Одеса щодо незаконної забудови на вказаній ділянці.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеська прокуратура не дала забудувати поблизу Михайлівської площі землю вартістю 65 млн грн. Усього площа земельної ділянки - 0,5 га.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Аркадий

14 липня 2023, 09:58

Не Степная, а Степовая улица

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися