Від сервісних центрів МВС Одещини до місцевих бюджетів надійшло понад 14 мільйонів гривень

У сервісних центрах МВС Одещини було виявлено 7 фактів підробки ідентифікаційних номерів

За результатами роботи сервісних центрів МВС Одещини до місцевих бюджетів надійшло понад 14 мільйонів гривень. Зараз на території нашої області 13 сервісних центрів МВС надають послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Це кошти, сплачені громадянами за реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, видачу посвідчень водія та інші адміністративні послуги сервісної служби МВС. Понад 18,5 мільйонів гривень отримано за омріяні платні комбінації номерних знаків, які обрали відвідувачі на власний розсуд.

Так, за пів року в сервісних центрах МВС Одещини проведено 65781 реєстраційну операцію, з яких: 25112 зареєстровано за договором купівлі продажу, які укладаються безплатно, безпосередньо в територіальних сервісних центрах МВС. Вперше зареєстровано на території України 9477 транспортних засобів, з них 3361 – нові, - йдеться в повідомленні. 

Проте у 2023 році під час надання послуг у сервісних центрах МВС Одещини було виявлено 7 фактів підробки ідентифікаційних номерів агрегатів транспортних засобів, 5 підроблених документів; 3 транспортних засобів, які розшукуються правоохоронцями, як викрадені та особу у розшуку.

Посвідчення водія отримали 43623 громадян, з них майже 22 тисячі – отримали посвідчення вперше, понад 2,5 тисячі громадян отримали посвідчення після втрати чи викрадення, понад 19 тисяч громадян обміняли свої посвідчення, а 392 відвідувачі забажали мати міжнародне посвідчення водія.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що працівники сервісних центрів МВС Одещини нагадують громадянам про важливість обміну посвідчення водія, якщо його термін дії вже завершився.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися