Суд наклав арешт на незаконне будівництво в районі Дачі Ковалевського в Одесі

В Одесі на вулиці Рибальська балка власник кількох земельних ділянок незаконно зводить посеред приватного сектора багатоповерхівку

Одеські поліцейські проводять розслідування за заявами громадян про будівництво на вулиці Рибальська балка. Про це повідомили в Київському відділі поліції в м.Одесі.

Місцеві жителі звернулися в правоохоронні органи з інформацією про неправомірні дії власника кількох земельних ділянок, який зводить посеред приватного сектора багатоповерхівку, коли повинен нібито будувати індивідуальні невеликі будинки.

Своє припущення люди підтвердили розміщеним на одному з інтернет-сайтів оголошенням про продаж одно-, дво-, трикімнатних і дворівневих квартир в будинку, який мають побудувати за вказаною адресою.

Крім того, жителі навколишніх будинків переживають, що порушення забудовником будівельних норм надасть негативні наслідки на їх будинки.

За заявами одеситів в територіальному відділі поліції почали досудове розслідування. В ході огляду зазначених земельних ділянок фахівець відповідної державної установи підтвердив, що за вказаною адресою зводять багатоквартирний будинок, а не заявлені кілька індивідуальних.

З метою забезпечення збереження речових доказів, слідчі звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на об'єкти будівництва та земельні ділянки. Київський районний суд вказане клопотання задовольнив. Досудове розслідування триває.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися