Сучасний науково-практичний центр «Śnieżka» з'явився в Одесі

Науково-практичний центр «Śnieżka» обладнали в Одесі на Котовського

Науково-практичний центр "Śnieżka" відкрився 20 серпня на базі Одеського центру професійно-технічної освіти, який розташований на вулиці Паустовського, 12.

Так, в новому науково-практичному центрі обладнаний клас теоретичної підготовки для навчання учнів за професією "Маляр" і виробнича майстерня, де проходять практичні заняття.

Як зазначив на відкритті центру голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, цей навчально-практичний проект є дуже хорошим прикладом державно-приватного партнерства.

"Наш ринок праці поки найбільше потребує саме в кваліфікованих працівниках, і, найголовніше, я бачу, що бізнес готовий платити таким працівникам гідну зарплату. Вже з цього навчального року студенти на практиці познайомляться з новітніми технологіями - впевнений, цей досвід допоможе їм знайти хорошу роботу за фахом. Серед іншого, цей навчально-практичний проект є дуже хорошим прикладом державно-приватного партнерства, в даному випадку з компанією "Śnieżka". У наших планах - поглиблювати співпрацю з бізнесом у сфері освіти", - заявив він.

Також в навчальному центрі відбулася онлайн-конференція, в рамках якої керівник області поспілкувався з директором з маркетингу "Снєжка-Україна" Оксаною Кукурудз, подякував ОДА за можливість відкрити науково-практичний центр "Śnieżka" в Одесі.

"Коли навчальні установи співпрацюють з великими виробниками, вони отримують можливість розвиватися, працюють з професіоналами своєї галузі. Компанії, що володіють передовими технологіями, мають можливість ділитися своїми знаннями з майбутніми кваліфікованими робітниками, яких вимагає виробничий сектор економіки. Хочеться вірити, що співпраця нашої компанії Śnieżka з "Одеським центром професійно-технічної освіти" буде плідна і ефективна", - підкреслила Оксана Кукурудз.

Відзначимо, що на створення центру було витрачено 110 тисяч гривень компанії "Снєжка-Україна" і 257 тис. гривень "Одеського центру професійно-технічної освіти".

Додамо, що компанія "Снєжка-Україна" на протязі декількох років активно співпрацює з навчальними закладами країни, показуючи яскравий приклад соціально-орієнтованого бізнесу: фахівці компанії діляться власним досвідом і демонструють новітні технології.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися