В міноборони РФ заявили, що завдали удару по об'єктах в Одесі, де нібито готувалися теракти проти Росії

В Міноборони ворога заявили, що причиною руйнування Спасо-Преображенського собору стало падіння української зенітної керованої ракети

Окупанти вже хваляться в телевізійних ефірах своїми вдалими превентивними удараит по собору в Одесі, де, за їх словами,  “українці готували теракти проти РФ”. Про це повідомили у пресслужбі міноборони РФ.

Російські терористи похвалилися, що завдали чергового групового удару високоточною зброєю великої дальності морського та повітряного базування по мирних жителях України. При цьому загарбники виправдали удари по цивільних об'єктах, у тому числі по собору. В РФ також заявили, що, завдавши ракетних ударів по будинках та собору в Одесі, нібито знищили "місця виготовлення безекіпажних катерів".

При цьому в міноборони РФ цинічно заявили, що інформація про ракетний удар по Спасо-Преображенському соборі в Одесі "не відповідає дійсності". Терористи виправдалися, що "призначені для ураження та знищені вночі 23 липня об'єкти розташовувалися на безпечній дистанції від храмового комплексу".

Крім того, на росТВ радіють російським ударам по мирному населенню в Україні. 

“Ми, звісно, не агресор, але дивимося із задоволенням”

Там також закликають повністю зруйнувати Київ, Львів та Одесу. Мовляв, потім заново відбудують, “так буде значно простіше”. 

Раінше “Коментарі” повідомляли, що російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Одесі сьогодні вночі, 23 липня. Станом на дев’яту годину ранку унаслідок атаки є загиблі, поранень зазнали 19 людей.  За інформацією Одеської обласної військової адміністрації зруйновані 6 житлових, в тому числі багатоквартирні будинки. Пошкоджені дві памʼятки архітектури, а також храм. Понівечені десятки автівок. В багатьох будівлях вибиті вікна, пошкоджені дахи та фасади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися