На Одещині поліцейські вдруге за рік викрили водія п’яним за кермом

Водію загрожує штраф понад 40 тисяч гривень

Вдруге на ті ж самі граблі. Поліцейські викрили жителя одного з сіл Городненської сільської громади, що на Болградщині, який другий раз за рік сів за кермо в нетверезому стані. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.

На автодорозі сполученням Болград – Кубей близько 23-ї години наряд сектору реагування патрульної поліції зупинив для перевірки документів мотоцикліста. За кермом перебував 29-річний чоловік. Як виявилось, він не мав водійського посвідчення відповідної категорії. Крім того, за допомогою алкотестера “Драгер” поліцейські підтвердили, що водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння. 

В ході перевірки громадянина правоохоронці також з’ясували, що протягом року він вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень. Відтак відносно водія поліцейські склали протоколи.

“Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, який, розглянувши їх, виніс постанову про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності та накладання штрафу у вигляді двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40800 гривень, без оплатного вилучення транспортного засобу. Поліцейські вкотре наголошують учасникам дорожнього руху: неухильне дотримання ПДР є запорукою вашої безпеки”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Ізмаїлі зухвале керування автомобілем ледь не призвело до трагедії. 22 липня, на проспекті Миру водій автомобіля марки Skoda, рухався на великій швидкості та ледь не наїхав на натовп пішоходів, що перетинали дорогу на переході у встановленому місці. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися