У Криму знищили партію "Оніксів", якими окупанти обстрілювали Одесу

Ціна однієї ракети "Онікс" становить від 1,25 до 1,30 млн доларів

На складі БК біля Джанкоя була знищена партія ракети П-800 "Онікс", якою окупанти вже кілька днів обстрілюють Одесу і Миколаїв. Шкода оцінюється в сотні мільйонів доларів.

Про це повідомили в Telegram-каналі Кримські партизани. 

Ціна однієї ракети "Онікс" становить від 1,25 до 1,30 млн доларів. Зазначимо, що ворог продовжує тероризувати Одещину. Оперативна обстановка в зоні відповідальності залишається напруженою. Ворог перебуває в обороні, веде контрбатарейну боротьбу, намагаючись посилити обстріли прифронтових територій. Ворог запускає ракети наземного, морського та повітряного базування. ППО не можуть збивати ракети Х-22 і "Онікс".

Нагадаємо, що пряме влучання російської ракети 23 липня прийшлося у центральний вівтар собору. Внаслідок удару частково зруйновано будівлю храму, перекриття трьох нижніх поверхів, значно пошкоджено внутрішнє оздоблення та ікони. Втім, на щастя, рятувальники з-під завалів дістали Касперовську ікону Божої Матері, яка вважається покровителькою Одеси. В ПЦУ відреагували на знищення Росією Спасо-Преображенського собору в Одесі. Секретар Одеської єпархії ПЦУ отець Теодор Оробця заявив, що відтепер для всіх священників УПЦ МП є вагома причина розірвати єднання з московською церквою.

Російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Одесі сьогодні вночі, 23 липня. Станом на дев’яту годину ранку унаслідок атаки є загиблі, поранень зазнали 19 людей.  За інформацією Одеської обласної військової адміністрації зруйновані 6 житлових, в тому числі багатоквартирні будинки.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися