В Одеській області можна отримати до 500 тисяч грн на відновлення зруйнованого житла

Понад 1400 українців уже отримали близько 115 млн грн за цією програмою

Жителі Одеської області можуть отримати до 500 тис. грн на відновлення зруйнованого житла. Для цього потрібно подати заявки на участь у програмі "єВідновлення" для отримання коштів на ремонт власного житла.

Про це повідомив Шмигаль на засіданні українського уряду у вівторок, передає Interfax. 

Це цільова виплата до 500 тисяч гривень, яка допоможе відновити власне житло. Місцеву владу прошу оперативно розглядати заяви людей, щоб ремонтні роботи розпочалися якнайшвидше і все було зроблено до холодів, - сказав Шмигаль.

За словами прем'єра, понад 1400 українців уже отримали близько 115 млн грн за цією програмою. Також наразі в Одеській області триває остаточна оцінка завданих РФ втрат.

Ворог обов'язково за все заплатить, а ми обов'язково відбудуємо Одесу та інші міста й села України... Відновлення відбувається в усіх куточках України, які постраждали від війни. Уряд дає на це відповідні ресурси, - повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що після атаки росіян вівтар Спасо-Преображенського кафедрального собору просто зник. Скоріш за все, всю вівтарну частину доведеться зносити та відбудовувати наново. Іверська та Касперівська ікони не постраждали, як і мощі святого Інокентія та саркофаг з прахом подружжя Воронцових. І зараз головне – перекрити дах собору, щоб захистити його від дощу.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися