Увага, розшукується дівчинка: вона може перебувати в Одесі

Прикмети: очі зелені, середньої статури, зріст близько 165 см, волосся русяве

До поліцейських Вознесенського районного управління звернулися мешканка смт Веселинове про те, що її 14-річна донька вийшла з дому та не повернулася. Як стало відомо, Конська Надія пропала 17 липня і до сих пір зв’язку з нею немає. За деякою інформацією, дівчинка може перебувати в Одесі. 


Прикмети: очі зелені, середньої статури, зріст близько 165 см, волосся русяве. Була одягнена у футболку білого кольору, шорти чорного кольору, при собі мала пакет білого кольору.

“Правоохоронці звертаються до небайдужих громадян, які можуть допомогти у встановлені місця знаходження дівчини, або надати будь-яку іншу корисну інформацію, повідомити її до сектора поліцейської діяльності № 1 Вознесенського РУП, за адресою: смт Веселинове, вул. Свободи, 3”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали місцевого молодика, який розповсюджував наркотики. Він робив "закладки" по місту. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.  20-річному зловмиснику правоохоронці вже повідомили про підозру, а суд, за клопотанням слідчих, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Коментарі" повідомляли, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися