Відтепер на один із потягів з Одеси квитки можна придбати лише онлайн

Укрзалізниця пішла на такі кроки задля боротьби із квитковими шахраями

Укрзалізниця оголосила про нові заходи для посилення боротьби з квитковими шахраями. З 26 липня, національний перевізник розширює перелік напрямків, на які квитки будуть доступні виключно онлайн, з метою зменшення можливості зловживань та забезпечення максимальної прозорості.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Тепер, нічні сполучення до/з найбільш популярних міжнародних маршрутів — Перемишля та Хелма, також потрапляють до переліку напрямків з ексклюзивним онлайн продажем квитків. Замовити квитки на ці маршрути можна через електронні канали продажу, такі як власний мобільний застосунок, офіційні чат-боти та вебсайт.

З 26 липня продаж квитків на поїзд 36/35 Одеса-Перемишль буде здійснюватися через онлайн-сервіси Укрзалізниці. Проте повернення відбуватиметься лише у претензійному порядку через каси.

Водночас для протидії зловживанням компанія переглядає процедуру повернення: квитки на рейси далекого сполучення польського напрямку повертатимуться виключно претензійним порядком через каси. Таким чином національний перевізник забезпечуватиме максимальну прозорість, не допускаючи можливих зловживань із покупкою, поверненням та перепродажем квитків, — йдеться в повідомленні.

Час потрапляння в онлайн-продаж квитків після повернення пасажирами буде наступним:

  • місця, повернуті пасажирами більше ніж за добу до відправлення поїзда, повертатимуться у продаж о 10:00 за 2 доби до відправлення;

  • місця, здані пасажирами в добу відправлення поїзда, повертаються у відкритий продаж протягом 30 хвилин з моменту повернення квитка.

Нагадаємо, що Укрзалізниця оголосила про запуск додаткового поїзда №248/247 на маршруті Одеса — Київ. З 11 червня одеські пасажири можуть користуватись цим зручним засобом транспорту вівторками, четвергами та неділями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися