Укрзалізниця запускає додатковий поїзд Одеса-Київ: по яких днях він їздитиме

Крім Одеси, ще 6 н.п. області отримують пряме сполучення зі столицею

Укрзалізниця оголошує про запуск додаткового поїзда №248/247 на маршруті Одеса — Київ. З 11 червня одеські пасажири зможуть користуватись цим зручним засобом транспорту вівторками, четвергами та неділями. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Поїзд відправлятиметься з Одеси о 17:11 і прибуде до Києва о 8:53. У зворотному напрямку, з Києва, відправлення заплановано з 12 червня по понеділках, середах та п'ятницях о 17:14, з прибуттям до Одеси о 9:12.

Цей новий маршрут відкриває широкі можливості для пасажирів, забезпечуючи зручні сполучення між Черкасами, Одесою та Києвом. Крім того, мешканці Балти, Любашівки, Первомайська-На-Бузі, Новомиргорода, Капітанівки, Пальміри та інших станцій на маршруті тепер отримують пряме сполучення зі столицею.

picture

Не втрачайте можливості скористатись цим новим поїздом. Квитки на рейс вже доступні у застосунку Укрзалізниці, на офіційному вебсайті, через чат-бот та в касах вокзалів. 

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" отримала від USAID 105 генераторів для забезпечення безперервних пасажирських та вантажних перевезень. Ця допомога на суму 2,7 млн доларів допоможе забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися