Стало відомо, який фільм закриє 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль

Фільм став відомим після своєї прем'єри в основному конкурсі 76-го Каннського кінофестивалю

Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) закриється фільмом "Клуб Зеро" від австрійської режисерки Джессіки Гауснер. Ця кінострічка здобула міжнародну популярність після своєї прем'єри в основному конкурсі 76-го Каннського кінофестивалю.

Про це повідомляє сайт ОМКФ.

У фільмі, знятому у співпраці між Австрією, Великобританією, Німеччиною, Францією, Данією та Катаром, головну роль виконала видатна акторка Міа Васіковська. Вона відтворила образ міс Новак, вчителя приватної школи, яка вірить у те, що обмеження споживання їжі веде до здорового життя, і поширює цю філософію серед своїх учнів. Під впливом міс Новак, в школі зароджується таємний "Клуб Зеро", що пропагує відмову від їжі.

Джессіка Гауснер стала відомою глядачам своєю попередньою роботою "Малюк Джо". За нього акторка Емілі Бічем отримала нагороду за найкращу жіночу роль на Каннському кінофестивалі у 2019 році.

Прем'єра фільму "Клуб Зеро" відбудеться на закритті 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що відбудеться 26 серпня. Глядачі матимуть  можливість насолодитися цією стрічкою та зануритися у світ мистецтва та драми, що запропонує їм Джессіка Гауснер.

Нагадаємо, що організатори Одеського кінофестивалю оголосили Міжнародну європейську конкурсну програму, до якої увійшло 7 повнометражних стрічок. Список фільмів оприлюднили на офіційному сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися