Ryanair планує повернення в українських простір: Одеса серед тих міст, де відновлять авіарейси

Мінвідновлення працює над тим, щоб наприкінці поточного року відновити деякі рейси в Україну

Найбільша європейська бюджетна авіакомпанія Ryanair розглядає можливість відновлення невеликої кількості рейсів в Україну до кінця поточного року за умови успішних переговорів України щодо часткового відкриття повітряного простору, повідомив виконавчий директор авіакомпанії Майкл О'Лірі.

За його словами, на сьогодні виглядає безпечним запуск обмеженої кількості рейсів до Києва і Львова. Крім того, вже незабаром авіарейси буде безпечно запустити й з Одеси.

"Два аеропорти неушкоджені та готові запрацювати завтра. Вони є у Києві та Львові. Ми думаємо, що аеропорт в Одесі також буде доступний досить скоро", - зазначив О'Лірі.

О'Лірі також повідомив, що авіакомпанія готова мати 10 літаків у Києві, близько п’яти літаків - у Львові й, можливо, один-два літаки в Одесі. Та подвоїти їх число протягом наступних 2-4 роки, у міру збільшення трафіку.

Зазначимо, що наразі Україна працює з експертами Ізраїлю щодо досвіду польотів цивільної авіації в умовах можливих атак безпілотників, ракет тощо, і з двох планів, які розглядаються щодо відновлення польотів з України - найімовірнішим виглядає кінець 2023 року.

“Коментарі” повідомляли, що Укрзалізниця оголосила про нові заходи для посилення боротьби з квитковими шахраями. З 26 липня, національний перевізник розширює перелік напрямків, на які квитки будуть доступні виключно онлайн, з метою зменшення можливості зловживань та забезпечення максимальної прозорості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися