На Одещині знайшли автомобіль, який розшукував Інтерпол

Автомобіль вилучили, а справу передали до поліції

До сервісного центру МВС у місті Подільськ, що на Одещині, звернувся чоловік для перереєстрації автомобіля марки "Mitsubishi Space Wagon". Він користувався та розпоряджався автомобілем за довіреністю. Але під час проведення перевірок за наявними базами було встановлено, що автомобіль значиться в міжнародній базі викрадених автомобілів “Інтерпол”. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Фахівці одразу припинили реєстрацію та передали справу до поліції, яка прибула на виклик адміністратора.

“Вкотре нагадуємо, що довіреність не дає право власності. Фактично власник залишається попередній, а довірливий покупець отримує нові проблеми. Приймайте правильні рішення ще до купівлі транспортного засобу”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі правоохоронці затримали іноземця, якого за скоєння тяжких злочинів понад шість років розшукував Інтерпол. 51-річний чоловік був засуджений у Молдові до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми, і переховувався від правосуддя. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо “Коментарі” писали, що поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста. Про це повідомили в Національній поліції в Одеського регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися